Paketet ageLOC Galvanic Body Trio innehåller nya apparaten ageLOC Galvanic Body Spa och två avancerade kroppsprodukter med anti-ageing-effekt: ageLOC Body Shaping Gel och ageLOC Dermatic Effects, för en kropp som ser fastare och lenare ut.

Det speciella setet innehåller
Galvanic Body Spa & ageLOC Shaping Gel & ageLOC Dermatic Effects

Det här vill jag använda min maskin till:

mina lår mot celluliter och strama till
på magen, se om det kan få ner midjemåttet och strama till
på överarmarna för det lilla slappa hänget

Jag har Galvanic Spa System II, använder den mest i ansiktet men har även använt body munstycket till magen och jag tyckte det fungerade. Nu vill jag ha den här eftersom den har större yta och blir lättare att använda. Galvanic Spa i ansiktet – jag kan säga att den fungerar. Den rengör och stramar upp skinnet. Känslan när man använder den är samma som när man varit på professionell salong.


VAD GÖR MASKINEN?

• Hjälper till att överföra aktiva ingredienser till huden.
• Laboratorietester visar att behandling med galvanisk ström kan förbättra verkan av åldersbekämpande ingredienser upp till 24 timmar.
• ageLOC:s ledande kontaktyta – gjord för att ge upp till 10 ggr mer ageLOC-ingredienser till huden.
• Optimerad pulserande ström hjälper till att stimulera huden och rengöra den samt bidrar till att minska synbara ålderstecken.

VAD GÖR GELEN?
Den används tillsammans med maskinen och riktar in sig på de yttersta källorna till åldrandet för att bevara en ungdomligare look och minska ålderstecknen.
Bidrar till att göra celluliter mindre synliga och ge en hud som ser fastare ut.

 

 

 

 

VAD GÖR KRÄMEN?
Används efter maskinen för bättre effekt, men går även bra att använda utan maskin. Krämen är vetenskapligt utformad för att ge kroppen åldersbekämpande fördelar varje dag. Den mildrar celluliter och fett och förbättrar hudens fasthet. Denna dagliga uppstramande fuktighetskräm ökar cellbildningen och återställer hudens lyster. Den ger fukt och innehåller även direktverkande ljusdiffusering som gör att huden ser slätare ut och bättre ut

 

Galvanic Body i Vouge

HUR gör man?
För optimalt resultat: använd apparaten med Gelen en gång om dagen, tre gånger i veckan, på lår, armar, skinkor och/eller bål.
För bästa resultat: använd även ageLOC Dermatic Effects, som du applicerar dagligen på behandlade områden, morgon och kväll.


Jag sökte på Galvanic Body Before After och gör det om du vill se bilder på resultat (Länk)

JA, den vill jag läsa mer om och ha!

Jag har redan maskinen och vill beställa nya krämerredan maskinen och vill beställa nya krämer

Vill du beställa till annat land än Sverige? Kontakta mig 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here