Utvalda

Favoriter till specialpris

Tom den 27/4 ger jag dig 100 kronor rabatt den här boxen.

Du sparar massor, jämfört med om du köper produkterna separat,

Kontakta mig på facebook Lilla Villan på Facebook eller maila:
Skriv också: APRIL100 för att få rabatten

💚💧Moisture mist – en återfuktande spray som fungerar för både ansikte, kropp och hår. Ta med den till jobbet, bilen och känn den sköna misten.Hyaluronsyra – en effektiv fuktgivare som hjälper till att bevara hudens idealiska fuktnivåer
Fuktgivande ämnet PCA – hjälper till att upprättålla och bevara hudens essentiella fuktnivåer. Perfekt även som fixingspray!
💚🛁Mudmask – Naturligt sätt att få mjuk, len hud. Lermask med havsalger som drar ut orenheter och absorberar döda hudceller, överflödig olja och andra orenheter. Innehåller finfördelade lerpartiklar och efterlämnar en uppfräschad känsla i huden. Passar alla hudtyper.
💚🛁Peeling – en fantastisk peeling som motsvarar proffesionella spabehandlingar. Tar bort döda hudceller och djuprengör. Använd gärna innan mudmasken.
💚👁Curling mascara – långa, fylliga fransar utan klumpar. Håller i ur och skur.Innehåller näring och inga oljor så den funkar även på fransförlängning!
💚👄Contouring lipgloss – ett lipgloss som på ett naturligt sätt ger fylligare läppar. Det innehåller något som heter peptider som är en mindre form av protein. Peptiderna stimulerar vår naturliga produktion av kollagen så att vi får fylligare läppar. Inga inga mineraloljor, inga konstigheter.
💚🌿Grönt te kapslar – Nuförtiden konsumeras grönt te eller extrakt av grönt te över hela världen. Tidigare har det av tradition använts i århundraden i Kina och Indien. Hjälper till att skydda våra kroppar genom att förstärka kroppens eget försvar mot effekterna av fria radikaler från föroreningar, stress, rök och gifter.
💚💭Whitening tandkräm – Ger ljusare tänder och bekämpar plack. Innehåller en särskild formula utan skadliga peroxider. Avlägsna fläckar och bidrar till att förhindra karies.

Här kan du läsa mer om den: Sju Favoriter

Äntligen!!! Jag är så lycklig!

Varför Sven inte kom 🙂

Så himla lycklig att jag äntligen hittade en som ville flytta in.

Eller rättare sagt hittade Sven en igelkott. Själv googlade jag raskt på vad den kunde tänkas gilla för att ge den en anledning att stanna. Vatten var viktigt, så nu står ett fat i igelkottshöjd med vatten där.

Tror dock att han i sin vanlig stil ”buffat” på den, för vi fick plocka bort lite saker efteråt

Tagg i pannan