För ca fem månader sedan så bestämde jag mig för mitt varför.

För mig så handlade det om varför jag ville starta min business, och jag hade flera starka skäl, men ett stort VARFÖR.  Men sedan dess har jag insett att frågan ”Varför?” går att applicera på flera saker i mitt liv.

Läst i boken: Sälj av Fredrik Eklund – En bra bok som jag blev positivt överraskad av

Varför sitter också ihop med din dröm, din framtid. Våga sätta nya mål!

Någon som känner igen sig att tillvaron går på räls? Det kanske är bra ibland, kanske dåligt ibland? Hur är det på jobbet? Har du tillräckligt med tid att göra det du vill? Har du fastnat i ett mönster?
Jag kände att jag gjort det, att jag ville mer och framför allt att jag hade mer att ge. Jag tror vi alla har en otrolig potential som ibland ligger slumrande.

Så det kanske är dags att fråga dig själv:

Varför ägna dig åt saker du ogillar och som inte är bra för din framtid?Varför vill jag det här?
Varför vill jag förändra det här?
Framförallt de dagar som det kan kännas motigt och orkeslöst, kan det vara bra att ta fram sitt varför. Då blir jobbet du lägger ner för att förändra till något bättre också mycket lättare. Kanske inser du också att du kan rensa en hel del och att saker, att prioritera annorlunda.

Något som jag verkligen kan rekommendera är att läsa böcker. Det finns så många bra som får en att se bitar man kan förbättra och ge kraft och mod att ta nästa steg.

Och:

Var snäll mot dig själv!
Gör något som gör dig glad – Det blir fasen så mycket roligare då!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here