Jag måste vara ärlig och säga att jag aldrig funderat så mycket över vilken borste jag köpt tidigare.

Många gånger har jag helt enkelt använt den borsten som kommit med produkten jag köpt. Med blandade resultat. Vissa har känts hårda, vissa har gett linjer och andra har känts riktigt bra. Nu har jag lärt mig att det är viktigt och att det gör stor skillnad på resultatet. De ser nämligen till att sminket lägger sig bättre på huden och håller längre. Det är något som alla som jobbar med styling och make up överens om.

 

Det finns två typer av borstar – naturliga och syntetiska. De naturliga makeup borstarna är oftast gjorda av djurhår, medan syntetpenslar består av konstgjord borst som nylon eller andra syntetiska fibrer.

Satsa därför först och främst på bra kvalitetspenslar ämnade för den typ av smink du använder mest.

Eller satsa på ett högkvalitativt borstset för makeup som gör din look perfekt!

Borstar finns att köpa i webshopen: lillavillan.nsproducts.com

Setet består av sex borstar förpackade i ett slimmat silveretui.

Det här är en proffsutrustning med borstar för puder, foundation, blusher, ögonskugga och ögonbryn samt en blenderborste. De mjuka borstarna med syntetiska fiberstrån passar puder och flytande makeup och gör det lätt att blanda produkterna för en naturlig finish.

I samarbete med ett parisföretag som sedan 1793 har varit ledande inom omsorgsfull tillverkning och utveckling av riktigt fina borstar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here