… klurat ut 3 viktiga saker som vi alla borde ta till oss.
Och en 4:e som kommer på slutet.

För mig är det oerhört inspirerande att lyssna till andras visdom och synsätt. Jag försöker att lyssna på sådant som jag vet att jag mår bra av, som bygger upp mig, som öppnar mina sinnen.

Jag säger inte att allt är sockervadd och rosa ballonger. Det har ingen alltid. Sorg, förluster, bakslag kan komma, att vi alla upplevt sådant vi mår dåligt av. Det är det som kallas livet, och det kommer oavsett om vi vill det eller inte. Så när jag kan välja, vilket vi oftast kan. Då väljer jag det som är bra.

Och som jag läste:

Livet är 10% av vad som händer dig
 och 
 90% av hur du reagerar på det.

Jag tycker det finns en poäng i det. Vad tycker du?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here