Just nu pendlar jag mellan två böcker, en feelgood och så Jack. Tog en liten paus från honom men är tillbaka och har lyssnat två tredjedelar av Misstaget. Och det är inget misstag! Har du inte lyssnat eller läst, så är de himla trevliga. Lee Child heter författaren.

Kvällen skulle egentligen ha bestått av lite pappersarbete och test av nya produkter. Men istället fick jag mysigt fikabesök, så det blev ju så mycket bättre.

Kan meddela att jag gjorde ett tappert försök att få mina naglar lite glada efter att ha sett ett inspirerande foto från en vän. Hennes var fina!!! Mitt färdiga resultat ser inte ut så som det såg ut i mitt huvud innan 😉 Bjuder på en bild och tänker att man får försöka igen, tills man lyckas 🙂

Sven var dessutom överlycklig och sover nu sött efter all kärlek han gett och fått under kvällen

Dock är lyckan fullkomlig då TVÅ nya apparater kom med posten idag. Båda efterlängtade för mitt välbefinnande.

Det ena var en optisk läsare – så nu kan jag lyssna på mina meditations cd igen

Och det andra var en spa maskin för kroppen, ska bli himla spännande att prova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here