Så vad gör jag egentligen?

Jo, här sitter jag med servetter i ansiktet.

Egentligen är det en face lift mask, men så såg jag den där videon på hur dom klippte remsor från en servett och la på för att dra ut pormaskar. Och det var just den här masken som man kunde använda så. Funkar det?

Jag var bara TVUNGEN att prova. Nu gjorde jag bara på näsan för jag var så nyfiken. Man lägger normalt masken i hela ansiktet.

Lät det stelna och tog sedan bort servetterna.

För er som provat de andra maskerna som man drar bort så kan jag tala om att det här gjorde inte ont.

Och resultatet då?

Ha! Det kom ut!

Kul va!

Vill man dra ut orenheter och få nyttigheter samtidigt så blir det Glacial Mudmask – den är riktigt djuprengörande. Kolla dom svarta prickarna – japp – det är orenheter som kommer ut. Men nu kan jag variera mig lite 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here