Idag byter jag arbetsmiljö och arbetskläder 😀

Tung utrustning och varma kläder byts mot mysbyxor och kaffekopp💂🏻‍♀️ (Okej, jag har inte björnmössa, men emojin var rolig och det är så det känns ibland)Idag lär jag mig mer om hudvård – etnobotanik -insidan vitaminer/mineraler/karotenoider och jag kommer även göra lite utbildning på kompensationsplanen – att tjäna pengar.

Visste du att huden är kroppens största organ? Att ta hand om sin hud är inte bara flärd utan friskvård i högsta grad! Jag har lärt mig så mycket om ingredienser i produkter och ph värden.

Så här sitter jag i mina myskläder och kör behandlingar, ansiktsmask, har laddat med eterisk olja lavendel/bergamott och lyssnar på panflöjt

Snart kommer jag att prata med en kollega i Frankrike och utbyta erfarenheter.

Världens bästa deltidsjobb jag har!

Min diffuser med eterisk olja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here