Jag vill vara en av dom 2%-en.
Vill du?
Tips som funkar för mig – Må bra – Utvecklas – Mata dig med rätt saker –

För ca 6 månader sedan tog jag tag i det ordentligt.Hur då?

Mycket av det skriver jag om här på Lilla Villan. Det första är att hitta vad som får dig att må bra. Allt börjar med dig själv. Om inte du mår bra eller trivs i ditt eget sällskap. Hur ska då andra göra det?
Så gör det du älskar och njut av det!

Jag blir glad av:

Min trädgård & blommor.
Istället för att gå ut i trädgården och se allt som ”måste” göras bestämde jag mig för att gå ut i trädgården när jag kom hem från jobbet och bara fokusera på det fina. Tog en runda runt och fotograferade allt det vackra och njöt.

Utbilda och hjälpa andra är så roligt. Och jag vill själv utvecklas.
Så jag startade upp min egen verksamhet, där kan jag hjälpa andra att också komma igång. Jag har lärt mig massor, fått nya vänner. Arbetar hemifrån och plockar bort tid från TV-tittande och kan vara kreativ. Har en framtidsplan och jag tjänar pengar på det. Framför allt är det roligt!

Utvärdera vilken information du matar dig med och hur den får dig att känna?

Givetvis är det viktigt att hålla sig uppdaterad om vad som händer i världen och runt omkring dig.
Du som arbetar med att förbättra har all min respekt!!!

Men, media säljer på rubriker. Rubriker om våld och hemskheter får fler läsare, alltså blir det mycket sådant.
Går du in och tittar på senaste rubrikerna när du får en stund över?
Det gjorde jag.
– läsa – bli upprörd – arg.
Känner du igen det?
Inte bra känsla.
Jag insåg att jag inte behöver upprepa det 20 gånger om dagen. Tittar istället på inspirerande föreläsningar som finns gratis. Har delat några av dom HÄR och HÄR. Lyssna på böcker som får dig att må bra. (Fredrik Backman – Britt-Marie var här -är en av dom)

Kanske det här inte är hur du väljer.
Men poängen är att mata dig med något som ger dig en bra känsla istället för det motsatta.

💜❤️ Ha en underbar dag, önskar vi i LIlla Villan❤️💜

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here