Jag blev så sugen på…

1461

… chips med dipp.

Men, man tager vad man haver. Och jag hade

morötter
palsternacka
potatis
vitlök

Och

olivolja
citron
ägg
salt och peppar.


 

Så varianten blev rotfrukter i ugn.

Och när jag väl slängt in som kom jag på att jag kan ju göra ett test med min ganska nya blender, att göra egen aioli. Jag kommer inte riktigt ihåg hur man gör och letade på internet efter ett recept anpassat till blendern.

 


 

Här testar jag för första gången mixern till det här.

Då kör vi!

 

Och sedan tog inspelningstiden slut, så här kommer fortsättningen

Det är inte helt enkelt att filma samtidigt, så ni får ta det för vad det är.

Vet inte om konsistensen blev bra eller inte. Det var så länge sedan jag mixade sådan här sås.

Och nu skulle jag kunna skriva att det blev supergott, men det blev det inte!
Tyckte maskinen fungerade och den blev bra, men smaken. Nej, jag var skeptisk till olivoljan och det tog över alldeles för mycket. Nästa gång blir det en neutral olja, dessutom var det nog för mycket citron i. Jag ska helt klart mixa aioli i den igen, men ett annat recept

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here