att filmen skulle komma tillbaka?

Jag har alltid älskat att fotografera. På den tiden när man hade filmrullar så hade jag en stående beställning hos filmframkallningen. Man var alltid lika nyfiken varje gång en rulle kom tillbaka och man undrade hur resultatet blivit. Hade man fått med det man ville? ?Var hela semesterrullen suddig, eller hade man ve och fasa öppnat kameran innan man skruvat tillbaka filmen?

Minns ni det? När man slet upp kuvertet och tittade?

Jag har alltid gillat att fotografera växter och djur i närbild, jag köpte objektiv för att komma riktigt nära och plågade mina vänner med tjocka album på grässtrån, myror och stenar.

En del av flädern

Vet inte hur många gånger jag fick frågan om varför det inte var några människor med?

Äppelträd i närbild

När digitalkameran kom köpte jag den första som kom ut. Eller iallafall en av de allra första. Det var en Canon och jag tror den hade 5 megapixlar i upplösning som max och var det coolaste ever!!! 12.000 kronor kostade den, men så lycklig jag var! Så allt har inte blivit dyrare, jag lovar att du får en 5 megapixlar kamera billigare idag!

Häromdagen insåg jag att jag saknat min ”riktiga” kamera. Det är en nyare variant än men första men ingen värstingmodell och även om det finns bättre idag så har jag fortfarande kvar mina objektiv från min första systemkamera (med film). Det tackar jag Canon för att de fortfarande går att använda.

Äppelblom

Nu tog jag fram min kamera häromdagen och tog lite bilder. Och så himla roligt det var!

Vid dammen
Dom solgula som i andra länder sås för deras skönhet. Men som vi tycker att det kan bli för mycket av det goda

Så här får ni lite Lilla Villan Garden bilder från maj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here