Vill du ha lugn eller få energi?

2185
www.lillavillan.com

Nyfiken på vad våra olika essential oils kommer ifrån? Hur dom kan vara bra för dig? Vilka kulturer som använt dom?

Lyssna när Dr. Paul Cox berättar om hur han fått fram den här serien. P. Cox jobbar som etnobotanist och är världskändis inom sitt område bland annat  för sitt arbete att använda växter i kampen mot svåra sjukdomar och rädda regnskog. Han har även ett stort engagemang i projekt för utsatta och sjuka barn. Läs mer om honom här 

OBS! Dessa essential oils är naturliga och koncentrerade. De är utvunna med en mycket noggrann process.

Vill du få de välgörande egenskaper som växter innehåller så behöver du använda ”riktiga, naturliga” oljor. Inte syntetiska som finns i ljus och vissa essenser. Ofta får du vad du betalar för och titta därför på koncentrationen och om de är utblandade med annan olja.

Tycker du också att det här är spännande och vill veta mer?

Hör av dig med ett mail eller skriv en kommentar.

 

Här är flera av mina favoriter och även tillbehör

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here