Helkväll med Ansiktsbehandling hemma av alla slag

554

Det var helt enkelt dags att köra en helrenovering ikväll.

Började med ett bad och kroppspeeling, sedan blev det dags för ansiktet och eftersom jag slarvat lite så det hela programmet. Så det blev både peeling och lermask och Galvanic Spa med efterföljande serum.

1. Här är det jag gjorde ikväll

Polishing peel

🔵Renöring med återfuktning

Började med att tvätta ansiktet.
Jag använder en foam som kombinerar rengöring och återfuktning. Det har anti aging ingredienser och rekommenderas från 30-årsåldern och uppåt. Själv gillar jag det praktiska med den dubbla effekter


🔵Bort med döda hudceller och toxiner

Efter det valde jag Polishing.

Den här lägger man på som en mask, väntar lite för att den ska torka. Sen när den är halvtorr gnuggar man bort masken. Det fiffiga är att den har kliniskt bevisats motsvara en professionell yttre hudslipning och man kan göra det hemma. Gillar också att den innehåller pumpaenzymer och inte skadliga plastkulor.

 


🔵Ut med orenheter och in med mineraler.

Och sedan när döda hudceller var borta så var det dags att bli grön i ansiktet – bokstavligt. Använder Glacial Mud Mask som drar ut orenheter och innehåller mer än 30 mineraler.  Du riktigt ser hur orenheter kommer ur huden.När den torkat så blir det små svarta prickar i masken som sedan tvättas bort.

 

Glacial Marine Mud

 

Lermasken ingår i etnobotaniska serien Epoch där alla produkter tas fram med hänsyn till miljön och med kunskap från olika urinvånare. Indianerna i Norra Amerika försökte göra lerkrukor, men leran stelnade inte. Däremot fick de en fantastisk len och fin hud

Vill du också göra rent ansiktet? Här är det jag använt

Efter att huden var ordentligt rengjord gjorde jag en galvanic spa behandling. Till det använder jag maskinen Galvanic Spa.

Du har två olika facial gels som appliceras. En pre treatment gel där du ställer in på program 1 och negativ galvanisk ström används. Därefter tar du treatment gel, använder program 2 och positivt laddad ström gör att orenheter dras ut porerna och du får en fantastisk ren, fräsch känsla. Den matar också huden med nyttigheter och mildrar linjer med anti aging.

Galvanic Spa skriver jag inte om i det här inlägget, men kolla gärna tidigare videos jag gjort på det

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here