Favoriten mot celluiter och gropig hud

3357

 

Ett av munstycket till Spasystemet strykjärnet

Jag har Spa Systemet, det som kallas för det lilla strykjärnet för att det slätar ut rynkor och ger huden en bättre lyster. Använder den mest i ansiktet men har även använt body munstycket till magen och jag tyckte det fungerade. Nu vill jag ha den här eftersom den har större yta och blir lättare att använda.

Den större spa maskinen för kroppen

Det här använder jag min maskin till:

🔵mina lår mot celluliter och strama till
🔵på magen, se om det kan få ner midjemåttet och strama till
🔵på överarmarna för det lilla slappa hänget
🔵när jag har spända muskler i nacken och ryggen

Ja, huden får mycket bättre lyster, blir finare och stramare. Tricket är galvanisk ström som används på salonger, men nu kan jag göra det hemma själv.

Lite anti-aging effekt är aldrig fel. Jag köpte paketet som innehåller maskinen, gelen som man använder med apparaten och krämen som är speciellt framtagen för fastare och lenare hud.

 

 


VAD GÖR MASKINEN?

• Hjälper till att överföra aktiva ingredienser till huden.
• Laboratorietester visar att behandling med galvanisk ström kan förbättra verkan av åldersbekämpande ingredienser upp till 24 timmar.
• ageLOC:s ledande kontaktyta – gjord för att ge upp till 10 ggr mer ageLOC-ingredienser till huden.
• Optimerad pulserande ström hjälper till att stimulera huden och rengöra den samt bidrar till att minska synbara ålderstecken.

VAD GÖR GELEN?
Den används tillsammans med maskinen och riktar in sig på de yttersta källorna till åldrandet för att bevara en ungdomligare look och minska ålderstecknen.
Bidrar till att göra celluliter mindre synliga och ge en hud som ser fastare ut.

 

 

 

 

VAD GÖR KRÄMEN?
Används efter maskinen för bättre effekt, men går även bra att använda utan maskin. Krämen är vetenskapligt utformad för att ge kroppen åldersbekämpande fördelar varje dag. Den mildrar celluliter och fett och förbättrar hudens fasthet. Denna dagliga uppstramande fuktighetskräm ökar cellbildningen och återställer hudens lyster. Den ger fukt och innehåller även direktverkande ljusdiffusering som gör att huden ser slätare ut och bättre ut

 

Galvanic Body i Vouge

HUR gör man?
För optimalt resultat: använd apparaten med Gelen en gång om dagen, tre gånger i veckan, på lår, armar, skinkor och/eller bål.
För bästa resultat: använd även ageLOC Dermatic Effects, som du applicerar dagligen på behandlade områden, morgon och kväll.


Jag sökte på Galvanic Body Before After och gör det om du vill se bilder på resultat (Länk)

 

Vill du också ha den går den att beställa här

Här går det att beställa krämer till maskinenredan maskinen och vill beställa nya krämer

Vill du beställa till annat land än Sverige? Kontakta mig 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here