Nya kycklingar och ombyggnad av hönshuset

201

Det är fullt upp i Lilla Villan nu. Kläckningen av dom första äggen som måste övervakas och i samband med det bestämde jag mig för att ta tag i projektet jag länge tänkt på – bygga till hönshuset. Första versionen byggde jag med spillvirke och blev nöjd, men under tiden har jag märkt att det skulle behöva förbättras och vi vill ju att hönsen ska ha så lyxigt som möjligt.


 

Ett bra sätt att övervaka kläckningen och samtidigt få något gjort var att bygga om. Det ser för bedrövligt ut och till råga på allt började det ösregna mitt i bygget.


Men vad brydde sig väl kycklingarna om det…

Får jag lov att presentera nr 2 som kläcktes under Sofia Vilhelmina


Och även Hedvig Elonora har lyckats få en till liten kompis till den första

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here